Pompoen met kruidenkorstje

300 kcal

20 min. bereiden, 25 min. wachten

licht pittig

2.8/5

(33)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine


2011 nr. 10 - Zo uit de oven

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde pompoen in kwarten en verwijder de zaden en de draderige binnenkant met een lepel. Snijd de kwarten in parten van 1 cm. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

  2. Maal het beschuit met de knoflook, kaas en kruiden in de keukenmachine fijn. Bestrijk de pompoen met de olie en verdeel het kruim erover. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster de pompoen in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Lekker met gebakken kabeljauw en rijst.

  • Pompoen schillen en snijden

    Instructievideo - 01:05 min.

Wat vond je van dit recept?

Pompoen met kruidenkorstje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig