Ge­bak­ken meer­gra­nen­rijst

(83)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 83

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wok. Bestrooi de kip met peper en zout naar smaak en roerbak samen met de knoflook, gember en 1 el ketjap in 4 min. gaar. Neem uit de wok. Schep de ui in de wok en bak 1 min. Voeg de peen toe en roerbak 5 min. Voeg de prei toe en roerbak 2 min. mee. Neem de groenten uit de wok. Breek de eieren boven de wok, voeg 1 el ketjap toe en roerbak de eieren.
  3. Roer de rijst los met een vork. Voeg de rijst, groenten en rest van de ketjap toe aan het ei. Schep om en roerbak nog 2 min.
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.