Pi­la­v van meer­gra­nen­rijst met kips­ho­ar­ma

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 47

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng 600 ml water aan de kook, los hierin het bouillontablet op. Verhit in een hapjespan 1 el olie en fruit hierin de ui 3 minuten. Schep de meergranenrijst erbij en roerbak 1 minuut. Schenk de bouillon erbij, breng het al roerend aan de kook, leg een deksel op de pan en laat de rijst in 12 min. gaar worden. Schep af en toe om.
  2. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de kipshoarma op hoog vuur gaar in ca. 5 minuten. Voeg de prei, paprika en peultjes toe en roerbak weer ca. 5 min., tot de groente beetgaar is. Serveer de kipshoarma met de meergranenpilaf.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.