Ge­roos­ter­de to­ma­ten

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 265 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (25 x 30 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Verdeel de tomaten met de snijkant naar boven over de ovenschaal.
  2. Meng de ui met de olie, knoflook, kruiden en kaas en verdeel over de tomaten. Bak de tomaten in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.