Pas­ta met to­ma­ten-kaas­saus

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Courgette schoonmaken, wassen en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Uien en courgette ca. 3 minuten bakken. Intussen mozzarella in blokjes snijden. Tomatensaus en mozzarella toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Fusilli en saus goed mengen. Bestrooien met kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.