Fu­sil­li al pro­s­ci­ut­to

(90)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 90

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de boter in een pan en bak de ui en knoflook 10 min. op laag vuur. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de tuinerwtjes 2 min. op laag vuur (blancheren). Giet af. Snijd de ham in stukjes.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de ham en de slagroom toe aan het uimengsel en breng aan de kook. Meng de pasta met de saus en de tuinerwtjes. Breng op smaak met peper en zout.

Tip:

Voor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de sperziebonen met rucola en kaas en de filetlapjes met witte wijn (zie recept elders op ah.nl/recepten).

video

Blan­che­ren

Instructievideo - 01:00 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.