Taart met ham en tui­n­erw­ten

  • hoofdgerecht
  • 6 personen
  • 745 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 40 min. wachten
(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 6 personen
3 54

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine, quichevorm doorsnede ca. 26 cm, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verkruimel het brood in de keukenmachine. Meng 1 ei en de boter erdoor. Bekleed de quichevorm met het mengsel. Bak de bodem ca. 10 min. voor.
  2. Verhit ondertussen de olie en bak de ui en knoflook 2 min. Verdeel de gebakken ui, de bevroren tuinerwten en ham over de taartbodem.
  3. Klop de rest van de eieren los met de slagroom en kaas. Schenk in de vorm. Bak de taart in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

Tip:

U kunt de taart 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm in ca. 20 min. in de oven op 190 °C.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 745 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 54 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.