Cock­tail van ro­ze gar­na­len met si­naas­ap­pel en olij­ven

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 145 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de sinaasappels met een scherp mesje tot op het vruchtvlees. Snijd de partjes tussen de vliezen uit en vang het uitlopende sap op in een ruime schaal.
  2. Klop met een vork de balsamicoazijn en olijfolie door het opgevangen sinaasappelsap. Voeg naar smaak zout toe. Schep de garnalen, partjes sinaasappel en olijven erdoor en laat de smaken in de koelkast in ca. 30 min. intrekken.
  3. Schep de cocktail voorzichtig nog een keer door. Verdeel de cocktail over 4 coupes of mooie glazen. Lekker met warme toast met roomboter.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 8 g
Ook te zien in
Kookboek: TisVis

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.