Su­gar­snaps met ko­kos

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster de kokos in een koekenpan zonder boter of olie in ca. 3 min. knapperig. Laat afkoelen op een bord.
  2. Kook de sugarsnaps in water met zout in ca. 4 min. beetgaar. Voeg de laatste minuut de peultjes toe. Giet de sugarsnaps en de peultjes af. Doe in een kom en schep om met de sojasaus. Voeg peper naar smaak toe. Bestrooi met de kokos en de uitjes. Lekker met kip teriyaki.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.