Bief­stuk en su­gar­snaps

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch bijgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 2 el rijstolie in een wok en bak de biefstukpuntjes op kamertemperatuur met 1 el oestersaus 4 min. op hoog vuur. Neem uit de wok en laat 5 min. rusten onder een deksel. Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de rijstolie in de wok en fruit de gember en knoflook een 1/2 min. Bak de sugarsnaps 3 min. op hoog vuur mee. Voeg de rest van de oestersaus en de spinazie in delen toe. Bak nog 3 min. Schep om. Verdeel de mie, biefstuk en groenten over 4 kommen.

video

Gem­ber ge­brui­ken

Instructievideo - 01:26 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.