Oven­scho­tel met room­kaas en su­gar­snaps

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 525 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(87)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 87

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Sugarsnaps en broccoli schoonmaken. Broccoli in kleine roosjes verdelen en stelen in stukken snijden. Ui pellen en snipperen. In steelpan margarine verhitten en ui fruiten. Krieltjes 5 min. koken. Laatste 3 min. broccoli en sugarsnaps meekoken. Goed laten uitlekken. Roomkaas en slagroom door ui roeren en verwarmen tot roomkaas vloeibaar is. Met zout en peper op smaak brengen. Groenten en krieltjes in ovenschaal scheppen en kaasmengsel erover schenken. Schotel in midden van oven in 15 min. gaar laten worden. Lekker met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.