Kom­kom­mer met mas­car­po­ne, knof­look en munt

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rasp de komkommers grof en laat ze 10 min. uitlekken in een zeef. Roer de mascarpone los met het citroensap. Pers de knoflook erboven uit. Meng de munt en de komkommer door de mascarpone. Breng op smaak met peper en zout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.