Kom­kom­mer­dip met mas­car­po­ne

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 215 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Rasp de komkommer met een grove rasp.
  2. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de muntblaadjes fijn. Meng de komkommer, het citroenrasp, de munt en mascarpone. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Laat de smaken ca. 1 uur intrekken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Lekker bij de spaghetti all'arrabbiata en de rozemarijnbiefstuk (zie recepten elders op ah.nl/recepten).
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.