Ja­pan­se snij­bo­nen met so­ja­saus

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
japans bijgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de snijbonen 4 min. in water met zout. Giet af. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en de rode peper 2 min. Voeg de sojasaus toe en zet het vuur hoog. Voeg de snijbonen toe en roerbak 2 min. Serveer direct.

video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.