Zee­wolf met Ja­pan­se groen­ten

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
japans hoofdgerecht 1 personen
3 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking gaar en laat hem in een vergiet goed uitlekken. Snijd de vis in repen en verwijder eventuele graatjes. Verwarm intussen in een wok 1 eetlepel olie en roerbak hierin de stukjes vis in 4-5 minuten. Bestrooi de vis met zout en peper en neem hem uit de wok. Roerbak de Japanse groenten 4-6 minuten in de rest van de olie. Schep de gekookte spaghetti erdoor en breng op smaak met sojasaus. Serveer de stukjes vis op de pasta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.