Snij­bo­nen met pe­ter­se­lie­bo­ter

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
2 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • vershoudfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de peterselie met de boter. Voeg het zout toe. Schep de boter op een stuk vershoudfolie en maak er een rolletje van. Draai de uiteinden tot een toffee. Leg tot gebruik in de koelkast. Kook de snijbonen in 6 min. beetgaar in water met zout. Giet af. Verwijder het folie van de boter, snijd in plakjes en serveer bij de snijbonen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 110 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.