Snij­bo­nen met se­sam

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de bonen in de lengte in dunne repen. Kook ze in ruim water met zout in ca. 7 min. beetgaar. Giet ze af in een vergiet en spoel ze na met koud water.
  2. Verwarm de olie in de pan en schep de bosui en de uitgelekte bonen erdoor. Laat alles goed warm worden. Leg de bonen op een langwerpige schaal en strooi het sesamzaad erover. Lekker bij oosters gekruide gerechten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 60 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gek met groente

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.