Aard­ap­pe­len met maiskolf­jes

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de aardappelen en kook ze in water met zout 10 min. Giet af en laat 5 min. afkoelen.
  2. Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak de aardappelen 6 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.
  3. Voeg de maiskolfjes en het paprikapoeder toe en bak nog 4 min. Breng op smaak met peper en zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.