Sper­zie­bo­nen in pit­ti­ge ko­kos

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen.
  2. Schenk de kokosmelk en de sojasaus in een pan en breng aan de kook. Voeg de sperziebonen toe en kook deze met de deksel op de pan in ca. 8 min. gaar.
  3. Schep de sambal erdoor, breng op smaak met zout en bestrooi met de seroendeng en de koriander. Lekker met gebakken vis en witte rijst.

Tip:

U kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm ca. 5 min. op laag vuur, schep regelmatig om. Bestrooi op het laatste moment met seroendeng en koriander.

video

Seroen­deng ma­ken

Instructievideo - 00:47 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.