Fris­se li­moen­room

(159)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 159

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hoge glazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop de slagroom stijf met de honing. Rasp de groene schil van de limoenen erbij en pers de vruchten uit. Meng het sap samen met de yoghurt voorzichtig door de slagroom. Verdeel de limoenroom over 4 hoge glazen. Garneer met een schijfje limoen en eventueel een paar druppels honing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.