Yia­oúr­ti me mé­li ke karíd­hia - Griek­se yog­hurt met ho­ning en wal­no­ten

(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan nagerecht 4 personen
3 69

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verdeel de yoghurt over coupes of schaaltjes. Laat de honing boven de yoghurt van een lepel lopen. Leg de walnoten erop en strooi eventueel wat kaneel over de yoghurt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Yiaoúrti me méli ke karídhia - Griekse yoghurt met honing en walnoten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Yia­oúr­ti me mé­li ke karíd­hia - Griek­se yog­hurt met ho­ning en wal­no­ten

1
1
  • 600 g Griekse yoghurt
  • 4 el vloeibare honing

Verdeel de yoghurt over coupes of schaaltjes. Laat de honing boven de yoghurt van een lepel lopen.

2
2
  • 50 g walnoten
  • 1 tl kaneel

Leg de walnoten erop en strooi eventueel wat kaneel over de yoghurt.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.