Griekse yoghurt met walnoten en verse vijgen
Door verse vijgen toe te voegen aan je ontbijt, lijkt het meteen een stuk feestelijker.
345 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
100 g
6
500 g
4 el
½ tl
Dit heb je nodig
whiskyglazen
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2018 nr. 09 - Slim septemberen
Hak de walnoten grof en snijd de ongeschilde vijgen in kwarten.
Verdeel de helft van de yoghurt over de glazen. Verdeel de helft van de noten, honing en vijgenkwarten erover. Maak nog een laag met yoghurt, walnoten, honing en vijgen. Bestrooi met de kaneel en serveer.
Griekse yoghurt met walnoten en verse vijgen
Door verse vijgen toe te voegen aan je ontbijt, lijkt het meteen een stuk feestelijker.

4 personen
345 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Hak de walnoten grof en snijd de ongeschilde vijgen in kwarten.
Verdeel de helft van de yoghurt over de glazen. Verdeel de helft van de noten, honing en vijgenkwarten erover. Maak nog een laag met yoghurt, walnoten, honing en vijgen. Bestrooi met de kaneel en serveer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 g ongezouten walnoten
6 verse vijgen
500 g yoghurt Griekse stijl 0% vet
4 el vloeibare honing
½ tl gemalen kaneel
Dit heb je nodig
whiskyglazen




