Ci­trus­sa­la­de met yog­hurt­room

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • glazen coupes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Limoen schoonboenen, helft van schil fijn raspen. Alle citrusvruchten dik schillen, partjes tussen vliezen uit snijden. Citrusfruit over vier coupes verdelen. In kom slagroom met honing stijfkloppen. Yoghurt en limoenrasp erdoor spatelen. Yoghurtroom over citrussalade scheppen.

Tip:

Door de verse vruchten te vervangen door voorgesneden fruit kan dit gerecht in 5 minuten klaar zijn! Gebruik hiervoor bakjes verse citrussalade (250 g).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.