To­nijn­bur­ri­to met Ita­li­aan­se groen­ten

(125)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 125

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de bevroren roerbakmix toe en ontdooi de groenten in 4-5 min. op hoog vuur.
  2. Voeg de tonijn en de olijven toe en schep voorzichtig om. Verwarm nog 2-3 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm de wrap tortillas volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Leg op elk bord een tortilla en verdeel de sla erover. Schep het groentemengsel erop en bestrooi met de kaas. Vouw één zijde over de vulling en rol de wraps op. Steek elke burrito vast met een cocktailprikker.

Tip:

Lekker met knoflooksaus (fles 260 ml).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.