Ge­bak­ken kriel­tjes met groen­ten

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 2 el olie in een wok en bak de krieltjes goudbruin en gaar in de tijd die op de verpakking staat. Voeg de laatste 5 min. de uipartjes en de paprikareepjes toe. Kook ondertussen de sperziebonen 8 min. en laat ze uitlekken.
  2. Klop de eieren los met de kaas en peper en zout naar smaak. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en schenk het eimengsel erin. Keer de omelet als deze gestold is en bak de andere kant in 3 min. goudbruin.
  3. Schep de olijvenplakjes en de sperziebonen door de krieltjes met ui en paprika en schep op 4 borden. Snijd de omelet in puntjes en leg deze erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.