Kriel-to­nijn­sa­la­de

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 490 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(79)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 79

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de krieltjes en kook ze in 12 min. gaar. Giet af en laat 10 min. afkoelen. Doe ze in een ruime schaal.
  2. Klop ondertussen de eieren met 1 el water los in een kom. Verhit de olie en bak in 3 min. een omelet. Keer na 2 min. Snijd de omelet in stukjes en doe in de schaal.
  3. Halveer de tomaten en artisjokharten en doe in de schaal. Meng de tonijn & dressing erdoor en schep tot slot de sla door de salade. Serveer met het stokbrood.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.