Win­ter­wor­tel met gem­ber

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de stukjes wortel in water met zout in ca. 12 min. gaar. Giet de groente goed af.
  2. Stamp met de pureestamper de winterwortel tot een heel grove puree. Meng de olie, de fijngehakte gember en naar smaak ketoembar, zout en peper door de puree. Lekker bij varkensvlees en gehaktballen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.