Ko­ri­an­der-ci­troen­kriel­tjes

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 6 personen
4 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de krieltjes met schil 10 min. in ruim water met zout. Giet af en laat een beetje afkoelen. Halveer de krieltjes.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en krieltjes 4 min. Bestrooi met de gemalen koriander en peper en zout naar smaak. Snijd de citroen in dunne parten en voeg toe. Bak ca. 4 min. mee. Neem van het vuur en bestrooi met de verse koriander.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.