Herfst­ni­çoi­se met cham­pig­nons

(97)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 97

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de krieltjes in water met wat zout in 10 min. gaar. Kook ondertussen de sperziebonen in een andere pan in 6 min. beetgaar.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons in 5 min. goudbruin en gaar.
  3. Verdeel ondertussen de sla over 4 borden. Roer de mayonaise los met 1 el water. Breng de dressing op smaak met peper en zout.
  4. Giet de krieltjes af en laat afkoelen. Giet de sperziebonen af en spoel ze onder stromend water koud. Verdeel de krieltjes, de sperziebonen en de champignons over de borden.
  5. Verdeel de tomaten en de tonijn over de salade. Schenk de dressing erover en serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 370 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.