Ro­ze­ma­rijn­zalm met sa­la­de

(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 77

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Keukenspullen
  • ovenschaal (18 x 24 cm), ingevet

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de zalmfilet in de ovenschaal en bestrijk met 2 el dijonnaise. Meng de kaas met de rozemarijn en peper. Strooi de kaas over de zalmfilet. Bak de zalmfilet in de voorverwarmde oven in ca. 15 min. gaar.
  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Meng in een schaal de rest van de dijonnaise met 1 el water. Schep de tomaten en uienringen erdoor. Breng op smaak met peper.
  3. Verdeel de zalm over 4 borden. Schep de krieltjes erbij en serveer met de salade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.