Pas­ta-an­dij­vie­scho­tel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 860 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(73)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 73

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 3 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Walnoten grof hakken. Ham in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en daarin andijvie ca. 3 minuten smoren. Pesto door andijvie roeren. Walnoten en ham door andijvie scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Ovenschaal invetten. In ovenschaal laag om laag pasta en andijvie scheppen. Eindigen met laag pasta. Kaas erover strooien. Schotel in ca. 15 minuten in midden van oven goudbruin bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 860 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 45 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.