Kaas-ham­taart met ar­ti­sjok­ken

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 780 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 35

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Plakjes bladerdeeg laten ontdooien. Artisjokken laten uitlekken en in stukjes snijden. Ham in reepjes snijden. Eieren met room, kaas, zout en peper loskloppen. Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Met vork gaatjes in bladerdeeg prikken. Artisjokken en ham over bodem verdelen. Eiermengsel erover schenken. In het midden van de oven taart in ca. 25 minuten gaar en lichtbruin bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 60 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.