Har­ti­ge taart met Smac

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 895 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Plakjes bladerdeeg laten ontdooien. Smac in reepjes snijden. Eieren loskloppen met room, zout en peper. Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Met vork gaatjes in bladerdeeg prikken. Smac en kaas over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. In midden van oven taart in ca. 25 minuten gaar en lichtbruin bakken. Sla schoonmaken en in schaal mengen met dressing. Taart serveren met sla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 895 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 72 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.