In­di­sche kip met to­maat

(192)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indonesisch hoofdgerecht 4 personen
3 192

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de kipfilet toe en bak in 3 min. bruin aan.
  2. Voeg de boemboe en de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof met de deksel op de pan 15 min. Bereid de eiernoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Roer de pindakaas erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de noedels over 4 borden en schep er de Indische kip bij. Serveer met de komkommer.

Tip:

Voor een extra smaakaccent kunt u de kip bestrooien met grofgehakte pinda's.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.