Ita­li­aan­se lin­zen met sa­la­mi en sa­la­de

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 82

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 3-4 min. zachtjes uit. Bak de ui 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng tegen de kook.
  2. Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm deze 2-3 min. Breng op smaak met peper en zout. Maak ondertussen de eikenbladsla aan met de dressing.
  3. Snijd het stokbrood in sneetjes. Verdeel de linzen over 4 diepe borden en serveer de salade en het stokbrood erbij.

Tip:

Vervang de linzen door jonge kapucijners (blik 800 g).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.