Piz­za­brood met sa­la­mi en groen­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 615 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 60

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm oven voor op 200 °C. Pel ui en knoflook en snijd in kleine stukjes. Verhit olie in braadpan en bak ui met knoflook. Maak paprika schoon en snijd in dunne reepjes. Laat champignons uitlekken. Roer tomatenblokjes door ui en laat 10 min. indikken. Goed roeren. Snijd plakjes salami in dunne reepjes. Breng saus op smaak met zout en peper. Verdeel saus over naanbroden. Beleg met salami, paprika en champignons. Bak naanpizza's twee aan twee op 2 bakplaten 10 min. in oven. Lekker met groene salade met yoghurtdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.