Pas­ta­sa­la­de met fram­bo­zen en blauw­a­der­kaas

Frambozen en blauwaderkaas: een goed team!

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Frambozen en blauwaderkaas: een goed team! 4 personen
3 32

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Rasp ondertussen de courgette met de grove rasp in de keukenmachine. Doe met de biet en de peen in een ruime schaal. Verkruimel de kaas.
  2. Scheur het basilicum in grove stukken en voeg 2/3 ervan toe aan de groenten. Schep de pasta, dressing en blauwaderkaas erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de frambozen, pijnboompitten en de rest van het basilicum over de pastasalade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 495 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Pastasalade met frambozen en blauwaderkaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta­sa­la­de met fram­bo­zen en blauw­a­der­kaas

1
1
  • 250 g farfalle

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.

2
2
  • 1 courgette
  • 400 g geraspte bietjes
  • 150 g peen julienne
  • 75 g Castello blue

Rasp ondertussen de courgette met de grove rasp in de keukenmachine. Doe met de biet en de peen in een ruime schaal. Verkruimel de kaas.

3
3
  • 30 g basilicum
  • 100 ml sladressing blue cheese

Scheur het basilicum in grove stukken en voeg 2/3 ervan toe aan de groenten. Schep de pasta, dressing en blauwaderkaas erdoor.

4
4
  • 125 g frambozen
  • 30 g saladepijnboompitten

Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de frambozen, pijnboompitten en de rest van het basilicum over de pastasalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.