Run­dert­ar­taar met rijst en broc­co­li

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie en bak de knoflook en ui 1 min.. Voeg de tartaartjes toe en bak ze in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig. Kook ondertussen de broccoli in 4 min. beetgaar. Giet af. Verdeel de rijst over 4 borden. Schep de broccoli en de veldsla ernaast en leg de tartaartjes met de ui erbovenop. Bestrooi het gerecht met de kokos.

Tip:

Recepten winnaar De Tas week 21: Edgar da Costa.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 20 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.