Rijst met kip­pen­le­ver­tjes

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broccoli schoonmaken en in roosjes snijden. Stronk in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. Kippenlevertjes in stukken snijden en droogdeppen. In braadpan boter verhitten. Spek ca. 2 minuten bakken. Kippenlevertjes en ui toevoegen en ca. 5 minuten al omscheppend meebakken. Rozijnen en rijst toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 6 dl water en kippenbouillontablet toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Intussen broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Rijstgerecht serveren met broccoli.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 825 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 100 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.