Pe­pert­ar­taar­bal­le­tjes met rijst en broc­co­li

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en fijnsnipperen. Tartaar mengen met ui, knoflookpeper, zout, paneermeel en ei. Van mengsel kleine balletjes vormen. In braadpan margarine verhitten. Balletjes in 10 min. gaar en bruin bakken. Broccoli schoonmaken en in weinig water in 5 min. beetgaar koken. Balletjes uit pan halen en warmhouden. Crème fraîche bij bakvet roeren en 1 min. meeverwarmen. Balletjes met saus, rijst en broccoli serveren. Bord met gemalen knoflookpeper garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.