Ra­vi­o­li met wal­no­ten

Pasta perfecto! Ravioli met spinazie, tomaat én nootjes, die zo op tafel staat.

(293)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Pasta perfecto! Ravioli met spinazie, tomaat én nootjes, die zo op tafel staat. 4 personen
3 293

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de walnoten grof. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  2. Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de spinazie, voeg in een paar delen toe. Voeg het volgend deel pas toe als de spinazie is geslonken.
  3. Meng de ravioli met de spinazie, tomatenreepjes en pesto. Garneer met de Parmezaanse kaas en de walnoten.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 850 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 50 g
    waarvan verzadigd 13 g
  • natrium 1.125 mg
  • vezels 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 02-03

Ravioli met walnoten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ra­vi­o­li met wal­no­ten

1
1
  • 500 g ravioli rossi

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 100 g gepelde walnoten

Hak de walnoten grof.

3
3
  • 3 trostomaten

Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.

4
4
  • 2 el olijfolie
  • 300 g bladspinazie

Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de spinazie, voeg in een paar delen toe. Voeg het volgend deel pas toe als de spinazie is geslonken.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

5
5
  • 100 g pesto alla Genovese
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas

Meng de ravioli met de spinazie, tomatenreepjes en pesto. Garneer met de Parmezaanse kaas en de walnoten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.