Ra­vi­o­li met ham-prei­saus

(123)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 123

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ravioli in ca. 8 minuten beetgaar koken. In pan olie verhitten en prei ca. 8 minuten zachtjes bakken. Pastasaus, crème fraîche en hamblokjes door prei scheppen. Saus door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus door ravioli scheppen, aan tafel bestrooien met kaas. Lekker met tomatensalade met balsamicodressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.