Pas­ta con pes­to e pa­ta­te

(152)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 152

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de aardappelen in blokjes van ca. 1/2 cm (brunoise). Kook 5 min. in water met zout.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 5 min. de sperziebonen toe. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  3. Giet de pasta met sperziebonen af. Voeg de aardappel, pesto en olie toe. Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de kaas erover.

Tip:

Serveer er voor een complete maaltijd een gegrilde kipfilet bij en een groene salade met olijfolie en azijn.

video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.