Ge­ma­ri­neer­de bief­stuk

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 305 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
zuid-afrikaans bijgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de sambal, azijn en gember en bestrijk de biefstukken ermee. Laat minimaal 30 min. afgedekt marineren in de koelkast.
  2. Steek de barbecue aan. Gril het vlees 6 min. op de barbecue en keer regelmatig. Laat de biefstuk op een bord afgedekt met aluminiumfolie nog een paar min. rusten en snijd in plakken.
video

Vlees gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:53 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 60 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.