Gem­ber­jam met man­go

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
4 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de mango in kleine blokjes.
  2. Meng de gemberjam met wijnazijn en sambal.
  3. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met verse koriander. Lekker op een cracker met een plak Goudse belegen 30+ kaas.

Tip:

Gemberjam is ook lekker op brood of op een plak (chocolade)cake.

Tip:

In de winkel liggen mango's in het schap die rijp of bijna rijp zijn. Wanneer je bij de aankoop even op de mango drukt, veert een eetrijpe mango licht mee. Mango's rijpen goed na op de fruitschaal.

video

Man­go snij­den

Instructievideo - 01:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.