Ru­co­la-peer­sa­la­de

(97)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
zuid-afrikaans bijgerecht 4 personen
4 97

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de rucola in een slakom. Besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met zout. Was de peren. Halveer ze, verwijder het klokhuis en snijd ze in dunne parten. Schep voorzichtig door de sla. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf plakjes van de Pecorino en bestrooi de rucola naar smaak met de kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 310 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.