Ta­gli­a­tel­le en broc­co­li in to­nijn­saus

(83)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 83

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, snijd de stelen in stukjes. Laat de tonijn uitlekken en vang het vocht op. Verdeel de tonijn in stukken.
  2. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli 4 min. en giet af. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de uien 3 min. Voeg na 2 min. de paprika toe. Voeg de tonijn, de tomatenblokjes met vocht en de olijvenplakjes toe. Verwarm nog 3 min., schep af en toe voorzichtig om. Voeg tonijnwater toe als de saus te droog is. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Schep de tagliatelle en de broccoli luchtig door de tonijnsaus. Serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.