Krui­di­ge ge­bak­ken gar­na­len

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
4 80

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Scampi volgens gebruiksaanwijzing op verpakking ontdooien. Scampi pellen, maar staartstukjes ter decoratie eraan laten zitten. Met keukenpapier scampi goed droogdeppen. In kom knoflook mengen met gember, mespunt kaneel, mespunt kruidnagel en cayennepeper. In ruime koekenpan olie verhitten en hierin specerijenmengsel 30 sec. roerbakken. Scampi toevoegen en 3 min. al roerend meebakken. Suiker erover strooien en garnalen nog 1 min. bakken, tot ze gaar zijn. Scampi overdoen in schaal en bestrooien met koriander. Serveren met partjes citroen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: India

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.