Aard­ap­pel-cour­get­te­scho­tel uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 605 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 40 min. wachten
(109)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 109

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de aardappelschijfjes, de courgette, de ham en de uipartjes in een ruime kom. Voeg de saus Aardappel Anders en de kaas toe. Schenk 50 ml kokend water in de pot, schud de pot krachtig en voeg het water toe aan het mengsel. Schep alles goed door elkaar en schep het mengsel in de ovenschaal.
  2. Zet de schaal in de oven en bak het gerecht goudbruin en gaar in 40 min. Dek de schaal af met aluminiumfolie als de ovenschotel te donker wordt.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.