Pasta­scho­tel met su­ri­mi

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 580 kcal voedingswaarden
    • 40 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(92)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 92

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hoge ovenschaal (inhoud minstens 2 liter)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Strooi de ongekookte penne in de ovenschaal en schenk de inhoud van de pot Pasta al Forno erbij. Vul de pot met water, schud krachtig, schenk dit ook in de ovenschaal en roer alles goed door elkaar.
  2. Verwijder de folie rond de surimisticks en snijd de sticks elk in 3 stukjes. Meng de prei en de surimisticks en verdeel over de penne. Bedek met de plakken kaas. Leg de tomaten op de kaas, bestrooi ze met wat peper en zout. Zet de schaal 40 min. in het midden van de oven, zodat de pasta gaar is en de tomaten wat zijn ingedroogd.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.